Pontifex: Viata este darul pe care ni l-a dat Dumnezeu - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2020 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Pontifex: Viața este darul pe care ni l-a dat Dumnezeu

[2020-05-22]
În data de 21.05.2020, Papa a scris pe contul său de Twitter:
Viața este darul pe care ni l-a dat Dumnezeu. Este prea scurtă pentru a fi petrecută în tristețe. Să îl lăudăm pe Dumnezeu, mulțumiți că existăm. Suntem copiii marelui Rege, capabili să citim semnătura Sa în toată creația.
Isus le-a spus discipolilor Săi, înainte de plecare, că îl va trimite pe Duhul, Mângâietorul. În acest fel a încredințat munca apostolică a Bisericii Duhului Sfânt, pentru tot restul timpului, până la întoarcerea Sa.
Dacă cineva îl urmează pe Isus, fericit să fie atras de El, ceilalți vor observa. Vor fi chiar uluiți. Bucuria ce radiază de la cei atrași de Cristos și de Duhul Său poate face rodnică orice inițiativă misionară.
A primi bucuria Duhului e un dar. Mai mult, este singura forță ce ne permite să predicăm Evanghelia și să ne mărturisim credința în Domnul. Credința înseamnă mărturie despre bucuria pe care ne-o dă Domnul. O astfel de bucurie nu poate fi rodul propriilor eforturi.

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 19, Ultimul acces: 2020-05-30 10:17:51