Manastirea Suiesti a oferit 14 tablete pentru copiii unor familii numeroase - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Mănăstirea Suiești a oferit 14 tablete pentru copiii unor familii numeroase

[2021-01-12]
de Ștefana Totorcea

Mănăstirea Suiești a oferit 14 tablete unor studenți și elevi care provin în principal din familii numeroase.
Dispozitivele au fost achiziționate prin implicarea unor credincioși, asigurându-le astfel copiilor posibilitatea de a participa la cursurile online.
Cele 14 tablete au fost ajuns la patru familii: o familie cu cinci copii, din care doi studenți, doi liceeni și unul la școala generală; o familie care are patru copii, una cu trei copii și alta cu doi.
„Am considerat că această faptă de sprijinire a tinerilor este absolut necesară și trebuia împlinită”, a declarat Părintele Stareț Antim Motorga.
Construcția Mănăstirii Sf. M. Mc. Gheorghe – Suiești a fost începută în 2014 în localitatea natală a Patriarhului Justinian Marina, în memoria acestuia.
Pe lângă biserica închinată Sf. M. Mc. Gheorghe, mănăstirea mai include un paraclis dedicat Sf. Lucian din Dobrogea, casa memorială a Patriarhului Justinian, nouă chilii, bucătărie, sală de mese și două apartamente.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 31, Ultimul acces: 2021-01-18 03:55:07