IPS Irineu: Crestinul autentic este convins ca nu viata biologica este bunul cel mai inalt, ci cea in Hristos - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2018 BISERICI.org

Noutăți în... e-mail!

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

IPS Irineu: Creștinul autentic este convins că nu viața biologică este bunul cel mai înalt, ci cea în Hristos

[2017-10-09]
de Andrei Pau

Hristos, Care a biruit puterea morții, ne spune răspicat: «Eu sunt învierea și viața. Cine crede în Mine, chiar de va muri, va trăi». Creștinul autentic rămâne optimist, convins fiind că nu viața biologică este bunul cel mai înalt, ci cea în Hristos, a spus IPS Irineu în predica rostită în data de 8 octombrie 2017.
Arhiepiscopul Alba Iuliei a oficiat în Duminica a douăzecea după Rusalii Sfânta Liturghie la biserica parohiei Petrești I, Protopopiatul Sebeș, notează site-ul oficial al Eparhiei.
După slujbă, Părintele Arhiepiscop Irineu a sfințit noua capelă mortuare din parohie și Centrul educațional Sfântul Irineu de Lyon.
Totodată, Înaltpreasfinția Sa a binecuvântat redeschiderea Muzeului parohial de artă populară. În cadrul evenimentului, pentru implicarea în viața parohiei, părintele paroh Marius Slevaș a fost hirotonit iconom stavrofor.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 214, Ultimul acces: 2018-09-06 15:26:58