Duminica a douazecea dupa Rusalii. PS Visarion a oficiat Sfanta Liturghie la Biserica cu hramul Acoperamantul Maicii Domnului - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2018 BISERICI.org

Noutăți în... e-mail!

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Duminica a douăzecea după Rusalii. PS Visarion a oficiat Sfânta Liturghie la Biserica cu hramul Acoperământul Maicii Domnului

[2017-10-09]
de Andrei Pau

În Duminica a douăzecea după Rusalii, Preasfințitul Părinte Visarion a oficiat Sfânta Liturghie în Biserica cu hramul Acoperământul Maicii Domnului din Tulcea, informează părintele Felix Neculai, consilier cultural și comunicații media al Eparhiei.
În cuvântul de învățătură rostit în data de 8 octombrie 2017, Episcopul Tulcii a explicat credincioșilor înțelesul duhovnicesc al pericopei evanghelice. În cadrul omiliei, ierarhul a subliniat importanța contribuției tinerilor la viața Bisericii lui Hristos.
Biserica Acoperământul Maicii Domnului din Tulcea a fost împodobită recent cu o pictură în stil bizantin. În prezent sunt executate lucrări de recondiționare la exteriorul lăcașului de cult.
În curtea bisericii tulcene este îngropat Mitropolitul Nikifor de Karpat (+ 1893) care a trăit ultimii ani ai vieții la Tulcea.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 458, Ultimul acces: 2018-09-24 14:51:16