IPS Pimen a sfintit Biserica din Suseni. Arhiereul a fost intampinat de copii si credinciosi imbracati in costume populare - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2018 BISERICI.org

>

Noutăți în... e-mail!

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

IPS Pimen a sfințit Biserica din Suseni. Arhiereul a fost întâmpinat de copii și credincioși îmbrăcați în costume populare

[2017-10-09]
de Iulian Dumitrascu

Credincioșii din Suseni, Protopopiatul Fălticeni s-au rugat duminică împreună cu IPS Pimen care a sfințit biserica parohială. Arhiereul a fost întâmpinat de copii și credincioși îmbrăcați în costume populare.
După târnosirea bisericii, Părintele Arhiepiscop a oficiat Sfânta Liturghie, în timpul căreia răspunsurile liturgice au fost oferite de Grupul Psaltic Makarios de la Suceava.
În cuvântul rostit, IPS Pimen a vorbit despre puterea vindecătoare a Mântuitorului Iisus Hristos.
Cei prezenți în 9 octombrie 2017 au avut posibilitatea de a trece prin Sfântul Altar, iar la ieșire au primit pachete cu hrană din partea Comitetului parohial.
Biserica din Suseni are ca ocrotitori pe Sfinții Împărați Constantin și Elena, precum și pe Sfânta Cuvioasă Parascheva. Piatra de temelie a fost așezată și sfințită în 26 mai 1996 de IPS Părinte Pimen.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 343, Ultimul acces: 2018-09-24 18:08:43