Mitropolitul Banatului a sfintit noua biserica din Juresti - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2018 BISERICI.org

Noutăți în... e-mail!

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Mitropolitul Banatului a sfințit noua biserică din Jurești

[2017-10-09]
de Sorin Ionițe

IPS Ioan, Mitropolitul Banatului, a sfințit duminică, 8 octombrie 2017, noul locaș de cult al parohiei Jurești, județul Timiș. Acesta a fost construit pe temelia vechii biserici care a ars în totalitate în urma unui incendiu în anul 2003.
Părintele Mitropolit a fost primit în mod tradițional cu pâine și sare, iar copiii din parohie i-au oferit flori. A urmat târnosirea bisericii și oficierea Sfintei Liturghii.
Împreună cu ierarhul, au coliturghisit în Parohia Nașterea Maicii Domnului din satul Jurești mai mulți clerici, între care Pr. Bujor Păcurar, protoiereul Protopopiatului Făget, și părintele paroh Vasile Costin, notează site-ul oficial al Eparhiei.
Pentru activitatea pastorală și misionară desfășurată în patru decenii de slujire, Mitropolitul Banatului i-a acordat preotului paroh un Act de cinstire.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 233, Ultimul acces: 2018-09-18 00:23:23