Episcopul Aurel Perca la Tomesti - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Episcopul Aurel Percă la Tomești

[2010-01-19]
PS Aurel Percă, Episcop auxiliar de Iași, însoțit de pr. Petru Sescu, econom al Diecezei de Iași, au fost prezenți, duminică, 17 ianuarie 2010, în parohia 'Fericitul Ieremia' din Tomești, pentru a vizita comunitatea creștină adunată în jurul altarului, împreună cu pr. Pavel Chelaru, parohul locului, pentru celebrarea sfintei Euharistii, aflăm de pe Ercis.ro.
Episcopul auxiliar a celebrat Sfânta Liturghie, împreună cu credincioșii din Tomești, la ora 11.00. La predică, analizând textul evanghelic propus de Biserică pentru cea de a doua duminică de peste an, Preasfințitul Aurel s-a referit la prima minune a lui Isus de la Cana Galileii. Apoi, fiind Ziua Mondială a Migrantului și Refugiatului, Episcopul s-a rugat pentru familiile care sunt nevoite să migreze în căutarea unui loc de muncă. La finalul Sfintei Liturghii a felicitat credincioșii pentru cele realizate până acum la biserică și la casa parohială și a urat succes în continuare, pentru finalizarea lucrărilor.
După Sfânta Liturghie, PS Aurel Percă a binecuvântat casa parohială actuală unde locuiește momentan parohul comunității. La acest moment au participat toți responsabilii sectoarelor și feciorii de biserică din parohie, care au discutat problemele comunității din Tomești. Apoi, toți au luat prânzul împreună.
(Sursa: Dieceza Romano-Catolică de Iași)
Imagini suplimentare:

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 958, Ultimul acces: 2021-09-20 11:41:41