Deschiderea oficiala a Centrului de Resurse pentru structurile economiei sociale din Regiunea Sud-Muntenia - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Deschiderea oficială a Centrului de Resurse pentru structurile economiei sociale din Regiunea Sud-Muntenia

[2010-01-19]

Episcopia Sloboziei și Călărașilor în parteneriat cu Arhiepiscopia Dunării de Jos și Fundația Școala Română de Afaceri a Camerelor de Comerț și Industrie Filiala Ialomița anunță că în data de 18 ianuarie 2010, ora 11.00, a avut loc deschiderea oficială a Centrului de Resurse pentru structurile economiei sociale din Regiunea Sud-Muntenia.
Centrul de Resurse pentru structurile economiei sociale din Regiunea Sud-Muntenia este înființat prin proiectul Promovarea în comunitate a economiei sociale, cu numărul de identificare POSDRU/14/6.1/S/5, proiect finanțat din Fondul Social European - “Investește în oameni!”, care se implementează în perioada 01.02.2009-31.01.2012, cu un buget total de 3.015.146 lei.
Centrul de Resurse funcționează în Slobozia, sediul B-dul. Cosminului, bl. U 27, sc. B, et. 1, ap. 59 și deservește județele Argeș, Călărași, Ialomița, Dâmbovița, Giurgiu, Prahova, Teleorman din Regiunea Sud-Muntenia.
În cadrul centrului se oferă formare, informare și consiliere pentru reprezentanții structurilor economiei sociale din regiune, atât pe perioada de implementare a proiectului, cât și după finalizarea acestuia.
Din grupul țintă fac parte următoarele categorii sociale:
- Manageri ai întreprinderilor sociale
- Formatori și specialiști în economia socială
- Lucrători sociali, asistenți comunitari
- Manageri din economia formală
- Persoane fizice autorizate
- Responsabili ai autorităților locale cu atribuții în serviciile sociale.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 781, Ultimul acces: 2021-09-19 22:16:00