Slobozia :: Catedrala Inaltarea Domnului - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2020 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
0

Biserici

Catedrala Înălțarea Domnului
Slobozia
 HARTA S   HARTA G   VREMEA   ADAUGĂ INFO   ADAUGĂ FOTO   ADAUGĂ MESAJ   CITEȘTE MESAJ 
Religie:Ortodox
Localitate:Slobozia
Județ:Ialomița
Adresa:bulevardul Chimiei
Cod poștal:920057
Telefon :NU deținem nr. de Telefon (al preotului sau parohiei)...
Adresă de e-mail : @yahoo.com
Adrese utile:www.sf-esc.ro, www.sloboziaIL.ro, www.cicnet.ro, www.prefecturaIalomita.ro
Hram:Înălțarea domnului
Stil arhitectonic:Neobizantin
Detalii:Construită în 1996.
Informații conexe:FORMULA-AS.RO: Preasfintitul Damaschin (Articol)
Știri despre biserică:
Setul de evenimente 1

»  Catedrala Episcopală din Slobozia și-a serbat al doilea hram: Galerie Foto (2018-10-03)

 Închide 

Catedrala Episcopală din Slobozia și-a serbat al doilea hram: Galerie Foto

[2018-10-03]
de Gheorghe Anghel

După ce în ajun a asistat la slujba Privegherii, de sărbătoarea Acoperământului Maicii Domnului, Preasfințitul Părinte Vincențiu a oficiat Sfânta Liturghie în Catedrala din Slobozia, cu prilejul celui de-al doilea hram, informează Episcopia Sloboziei și Călărașilor.
Din soborul slujitor au făcut parte: preacuviosul părinte Arhimandrit Rafail, vicar eparhial, părinți consilieri, membrii ai Permanenței Consiliului Eparhial, preacucernicii părinți inspectori eparhiali, preoți și diaconi.
Răspunsurile liturgice au fost oferite de Corul Academic „Divina Armonie” dirijat de Marius Cristian Firca.
În cadrul Liturghiei din data de 1 octombrie, Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu a hirotonit preot pe Arhidiaconul Cristian – Ștefăniță Chiru, inspector la Sectorul Social – Misionar al Centrul Eparhial, pe seama Parohiei „Sfântul Evanghelist Matei” din Slobozia.
În omilia sa, Preasfințitul Părinte Vincențiu a vorbit credincioșilor despre însemnătatea sărbătorii Acoperământul Maicii Domnului, „ocrotitoarea și maica noastră a tuturor, pururea rugătoare pentru toți creștinii că să dobândească pace sufletelor și trupurilor”.
La finalul predicii Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu, i-a îndemnat pe toți creștinii să meargă la Referendumul pentru familie ce va avea loc pe 6 și 7 octombrie 2018.
După Sfânta Liturghie a fost oficiată slujba parastasului pentru fericiții ctitori ai Catedralei.
Cu această ocazie Preasfinția Sa a acordat domnilor Rudolf Gradea și Gabriel Mușat Crucea Sloboziei în „Grad de Cavaler” pentru osteneala depusă în comunitatea locală, dar mai ales grijă deosebită pentru „Casa lui Dumnezeu”.
După liturghie, Corul Academic „Divina Armonie” a susținut un recital de muzică corală, cu ocazia hramului de toamnă al Catedralei Episcopale „Înălțarea Domnului” din Slobozia.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1492, Ultimul acces: 2020-02-22 13:56:02

»  Episcopul Vincențiu a slujit la Catedrala Episcopală din Slobozia | Foto (2018-08-14)

 Închide 

Episcopul Vincențiu a slujit la Catedrala Episcopală din Slobozia | Foto

[2018-08-14]
de Iulian Dumitrașcu

Preasfințitul Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, a oficiat duminică Sfânta Liturghie în Catedrala Episcopală din Slobozia.
Făcând referire la Pilda datornicului nemilostiv prezentată în textul biblic duminical, Părintele Episcop s-a adresat credincioșilor și le-a vorbit despre iertarea neîmpărtășită, despre iertarea frățească pe care trebuie să o cultivăm, în contextul în care trebuie să fim conștienți de „cât de mult ne iartă Preamilostivul Dumnezeu”.
Răspunsurile liturgice au fost oferite de Corul Seminarului Teologic Ortodox „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Slobozia, notează site-ul oficial al Eparhiei.
La final, Episcopul i-a împărtășit pe copiii prezenți la Sfânta Liturghie și i-a binecuvântat pe toți credincioșii care au participat la slujbă.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1570, Ultimul acces: 2020-02-22 13:10:09

»  Icoana Maicii Domnului de la Mănăstirea Secu a fost adusă în Slobozia (2018-04-12)

 Închide 

Icoana Maicii Domnului de la Mănăstirea Secu a fost adusă în Slobozia

[2018-04-12]
de basilica.ro

PS Vincențiu împreună cu clerici și mii de credincioși din Eparhia Sloboziei și Călărașilor au întâmpinat miercuri la Catedrala Episcopal㠄Înălțarea Domnului” din Slobozia Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului de la Mănăstirea Secu din Mitropolia Moldovei și Bucovinei.
După oficierea slujbei de Te Deum, toți cei prezenți au pornit într-o procesiune spre Mănăstirea „Sfinții Voievozi”, important centru spiritual al zonei și cel mai vechi monument de artă religioasă din Eparhie.
Pelerinajul a fost desfășurat cu ocazia hramului de primăvară al Mănăstirii din Slobozia, „Izvorul Tămăduirii”.
La final, icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului a fost depusă într-un baldachin spre închinarea tuturor credincioșilor.
Icoana va rămâne la Mănăstirea Slobozia până luni, 16 aprilie 2018.
Vineri, de hram, Sfânta Liturghie va fi oficiată de PS Vincențiu.
În toată această perioadă, la Mănăstirea Slobozia se vor săvârși slujbe de Priveghere, Acatistul Maicii Domnului și Taina Sfântului Maslu.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1852, Ultimul acces: 2020-02-22 04:34:20

»  PS Vincențiu a oficiat Canonul cel Mare la Catedrala din Slobozia (2018-03-22)

 Închide 

PS Vincențiu a oficiat Canonul cel Mare la Catedrala din Slobozia

[2018-03-22]
de Iulian Dumitrașcu

La Catedrala Înălțarea Domnului din Slobozia, PS Vincențiu a oficiat miercuri slujba Canonului celui Mare.
Episcopul le-a vorbit celor prezenți despre ajutorul pe care această rugăciune a Sfântului Andrei Criteanul îl oferă în urcușul duhovnicesc al acestui post.
Întrucât în timpul slujbei a fost citită și viața Sfintei Maria Egipteanca, ce va fi cinstită duminică, ierarhul a subliniat „puterea harului dumnezeiesc de a-i vindeca pe păcătoșii care se căiesc”.
La final, Părintele Episcop i-a binecuvântat pe participanții la rugăciune.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1919, Ultimul acces: 2020-02-22 04:34:20

»  În imagini | Prima Duminică din Postul Mare în Catedrala din Slobozia (2018-02-25)

 Închide 

În imagini | Prima Duminică din Postul Mare în Catedrala din Slobozia

[2018-02-25]
de Iulian Dumitrașcu

În Duminica Ortodoxiei, PS Vincențiu a săvârșit Sfânta Liturghie la Catedrala Înălțarea Domnului din Slobozia.
La final, Episcopul a vorbit despre însemnătatea primului popas spiritual al Sfântului și Marelui Post și le-a mulțumit credincioșilor prezenți pentru generozitatea arătată la colecta Fondului Central Misionar.
După Sfânta Liturghie, Episcopul Sloboziei și Călărașilor i-a binecuvântat pe toți credincioșii.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1970, Ultimul acces: 2020-02-23 00:45:40

»  Praznicul Rusaliilor. Comuniune euharistică la Mănăstirea Slobozia (2017-06-06)

 Închide 

Praznicul Rusaliilor. Comuniune euharistică la Mănăstirea Slobozia

[2017-06-06]
de Iulian Dumitrascu

În ajunul Praznicului Rusaliilor, cu binecuvântarea și în prezența PS Vincențiu, s-a săvârșit slujba de priveghere la Catedrala Episcopală Înălțarea Domnului din Slobozia.
A doua zi, duminică, 4 iunie 2017, Episcopul Sloboziei și Călărașilor a oficiat Sfânta Liturghie la Mănăstirea Sfinții Voievozi din Slobozia, informează site-ul oficial al Eparhiei.
În continuare, a fost oficiată și o slujbă specială, numită Vecernia plecării genunchilor, în cadrul căreia au fost rostite șapte rugăciuni și au fost binecuvântate frunzele de nuc, simbol al limbilor de foc ce au stat deasupra capetelor Sfinților Apostoli.
Părintele Episcop, în cuvântul rostit, a explicat însemnătatea marelui praznic al Pogorârii Duhului Sfânt. Sărbătoarea reprezintă ziua venirii în lume, într-un chip nou, a Duhului Sfințitor, rod al Jertfei și Învierii Mântuitorului Iisus Hristos, pentru ca toți oamenii care cred în Hristos să se poată bucura de darurile Sale în Biserica pe care Mântuitorul a întemeiat-o în această zi.
La final, Preasfinția Sa a binecuvântat pe toți credincioșii prezenți la slujbă.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 2404, Ultimul acces: 2020-02-22 11:53:43

»  Hramul Catedralei din Slobozia | PS Vincențiu a oficiat Sfânta Liturghie de Înălțarea Domnului (2017-05-25)

 Închide 

Hramul Catedralei din Slobozia | PS Vincențiu a oficiat Sfânta Liturghie de Înălțarea Domnului

[2017-05-25]
de Gheorghe Anghel

25 mai 2017 - hram catedrala ep slobozia 3
În ziua prăznuirii Înălțării Domnului, Catedrala Episcopală din Slobozia și-a sărbătorit hramul. Liturghia din 25 mai 2017 a fost oficiată de Preasfințitul Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, informează site-ul oficial al Eparhiei.
În cuvântul său, PS Vincențiu a vorbit credincioșilor despre marea prăznuire a Înălțării la Cer a Mântuitorului Iisus Hristos, zi în care sunt pomeniți și eroii neamului românesc.
În cadrul slujbei, Preasfinția Sa a hirotesit protosinghel pe preacuviosul părinte Maxim, viețuitor al Mănăstirii „Sfinții Voievozi” din Slobozia. De asemenea, Pr. Prof. Sebastian Marin, director al Seminarului Teologic Ortodox „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Slobozia, a fost hirotesit iconom stavrofor.
După Sfânta Liturghie, Ierarhul, însoțit de preoții, diaconii și credincioșii prezenți la slujbă, a mers în procesiune până la Monumentul Eroilor din Parcul Tineretului. După onorul militar, a fost săvârșită slujba de pomenire a eroilor neamului, programul continuând cu depuneri de coroane și defilarea gărzii militare.
Tot în această zi, la ora 14:30, Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu a participat la vernisajul expoziției naționale de pictur㠄Înălțarea lui Hristos”, ediția a XI-a. Evenimentul a fost organizat de Protopopiatul Slobozia, în parteneriat cu Grădinița cu program prelungit Nr. 2 din municipiu, în holul Centrului Eparhial.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 2406, Ultimul acces: 2020-02-22 04:34:20

»  Slobozia | Praznicul Învierii Domnului la Catedrala Episcopală din municipiu (2017-04-18)

 Închide 

Slobozia | Praznicul Învierii Domnului la Catedrala Episcopală din municipiu

[2017-04-18]
de Andrei Pau

Preasfințitul Părinte Vincețiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, a oficiat în data de 16 aprilie 2017 slujba Învierii Domnului la Catedrala Episcopală. În debutul slujbei, Preasfinția Sa a oferit credincioșilor prezenți Sfânta Lumină.
În continuare, a fost oficiat Canonul Învierii și Sfânta Liturghie. Evenimentul a avut loc în interiorul lăcașului de cult, notează site-ul oficial al Eparhiei.
În aceeași zi, ierarhul a săvârșit slujba Vecerniei Învierii Domnului. În cadrul acesteia, a fost citită Evanghelia în douăsprezece limbi.
În cuvântul rostit, Preasfinția Sa a evidențiat roadele Învierii Mântuitorului Iisus Hristos pentru umanitate și întreaga creație.
La final, Preasfinția Sa a hirotesit iconom pe doi părinți slijitori ai Catedralei Episcopală: Alexandru Daniel și Mihai Andronache.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 2464, Ultimul acces: 2020-02-22 04:34:20

»  Credincioșii din Slobozia s-au rugat împreună cu ierarhul lor în Duminica Ortodoxiei (2017-03-08)

 Închide 

Credincioșii din Slobozia s-au rugat împreună cu ierarhul lor în Duminica Ortodoxiei

[2017-03-08]
de Sorin Ionițe

În prima duminică din Postul Mare, Preasfințitul Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, a oficiat Sfânta Liturghie în Catedrala Înălțarea Domnului din Slobozia.
La Liturghia Sfântului Vasile oficiată în 5 martie 2017, răspunsurile la strană au fost oferite de Corul Seminarului Teologic Sfântul Ioan Gură de Aur din Slobozia, informează site-ul oficial al Eparhiei.
În cuvântul rostit la finalul slujbei, Preasfinția Sa a vorbit despre însemnătatea primului popas spiritual al Sfântului și Marelui Post: Duminica Ortodoxiei, în care Biserica serbează restabilirea cultului sfintelor icoane la Sinodul al șaptelea Ecumenic.
La final, ierarhul a mulțumit credincioșilor prezenți pentru participarea la misiunea Bisericii prin contribuția la colecta Fondului Central Misionar.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 2799, Ultimul acces: 2020-02-22 04:34:20

»  Sărbătoarea Bobotezei la Catedrala Episcopală din Slobozia (2017-01-06)

 Închide 

Sărbătoarea Bobotezei la Catedrala Episcopală din Slobozia

[2017-01-06]
de Sorin Ionițe

Preasfințitul Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, a oficiat vineri, 6 ianuarie 2017, Sfânta Liturghie și Slujba de sfințire a Aghiesmei Mari în Catedrala Înălțarea Domnului din Slobozia, informează site-ul oficial al eparhiei.
În cuvântul rostit, ierarhul a subliniat importanța sărbătorii Botezului Domnului, ca început al lucrării Sale mântuitoare în lume.
După oficierea Sfintei Liturghii, părintele episcop, împreună cu soborul de slujitori al Catedralei, a oficiat slujba de sfințire a Aghiesmei Mari și a binecuvântat credincioșii prezenți.
***
Din cauza vremii nefavorabile, procesiunea aruncării în apă a Sfintei Cruci de pe malul Dunării, nu a mai putut avea loc.
Potrivit Agenției Naționale de Meteorologie, județele din sud – estul României sunt sub incidența codului portocaliu în ziua de 6 ianuarie, între orele 02 – 18.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 2953, Ultimul acces: 2020-02-22 04:34:20

»  Catedrala din Slobozia își va sărbători hramul de toamnă (2016-09-28)

 Închide 

Catedrala din Slobozia își va sărbători hramul de toamnă

[2016-09-28]
de Andrei Pau

_58390
Catedrala Episcopală Acoperământul Maicii Domnului din Slobozia își va sărbători sâmbătă, 1 octombrie 2016, hramul de toamnă, notează site-ul oficial al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.
Programul liturgic va debuta de la ora 09.00, cu Sfânta Liturghie oficiată de Preasfințitul Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor.
Evenimentul face parte din anul aniversar „2016. Episcopia Sloboziei și Călărașilor. Mărturisire spre desăvârșirea credinței ortodoxe”.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 2985, Ultimul acces: 2020-02-22 04:34:20

»  Peste trei mii de credincioși au participat la slujba de sfințire a Catedralei „Înălțarea Domnului“din Slobozia (2016-09-26)

 Închide 

Peste trei mii de credincioși au participat la slujba de sfințire a Catedralei „Înălțarea Domnului“din Slobozia

[2016-09-26]
de Andrei Pau

sfintire-catedrala-25-sept-2016-16
Peste trei mii de credincioși din județele Ialomița și Călărași au participat duminică, 25 septembrie 2016, la slujba de sfințire a lucrărilor exterioare efectuate la Catedrala Episcopală Înălțarea Domnului din Slobozia, notează site-ul oficial al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.
Programul manifestărilor a debutat sâmbătă, 24 septembrie 2016, de la ora 17:00, când credincioșii au avut ocazia să participe la slujba de Priveghere.
A doua zi, duminică, 25 septembrie 2016, programul liturgic a început cu sfințirea lucrărilor exterioare ale Catedralei Episcopale, urmat de Sfânta Liturghie oficiată de 7 ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Române.
Din sobor au făcut parte Înaltpreasfințitul Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, Preasfințitul Părinte Lucian, Episcopul Caransebeșului, Preasfințitul Părinte Nicodim, Episcopul Severinului și Strehaiei, Preasfințitul Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Preasfințitul Părinte Andrei, Episcopul Covasnei și Harghitei, Preasfințitul Părinte Visarion, Episcopul Tulcii și Preasfințitul Părinte Mihail, Episcopul Ortodox Român al Australiei și Noii Zeelande.
Răspunsurile liturgice au fost oferite de Corala Sfântul Mare Mucenic Mina a Protopopiatului Slobozia.
La vremea chinonicului, Grupul de Cateheză Speranța al parohiei Nașterea Maicii Domnului din Slobozia au susținut un concert.
În cuvântul rostit, Arhiepiscopul Dunării de Jos a vorbit despre pescuirea minunată săvârșită de Mântuitorul Iisus Hristos înaintea chemării la apostolat a ucenicilor Săi.
La final, credincioșii prezenți au primit arhiereasca binecuvântare.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 3032, Ultimul acces: 2020-02-22 04:34:20

»  Sfințirea lucrărilor exterioare ale Catedralei Episcopale din Slobozia (2016-09-21)

 Închide 

Sfințirea lucrărilor exterioare ale Catedralei Episcopale din Slobozia

[2016-09-21]
de Gheorghe Anghel

afis-sfintire-catedrala-2016
Duminică, 25 septembrie 2016, va avea loc sfințirea lucrărilor exterioare ale Catedralei Episcopale „Înălțarea Domnului” din Slobozia, se precizează într-un comunicat emis de Biroul de Presă al Eparhiei. Programul liturgic va începe la ora 08.30 cu sfințirea lucrărilor exterioare ale Catedralei, urmată de Sfânta Liturghie oficiată de un sobor de 8 ierarhi ai Sfântului Sinod.
Acest moment marchează Anul comemorativ al Sfântului Ierarh Martir Antim Ivireanul și al tipografilor bisericești în Patriarhia Română și anul aniversar „2016. Episcopia Sloboziei și Călărașilor. Mărturisire spre desăvârșirea credinței ortodoxe”.
Sunt așteptate autorități centrale, județene, locale, dar și credincioși din toată Eparhia.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 2964, Ultimul acces: 2020-02-22 04:34:20

»  Slujire arhierească la Catedrala din Slobozia (2016-08-22)

 Închide 

Slujire arhierească la Catedrala din Slobozia

[2016-08-22]
de Andrei Pau

22aug2016 - catedrala ep 5
Preasfințitul Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, a fost prezent duminică, 21 august 2016, la Catedrala Episcopală Înălțarea Domnului din Slobozia. Cu această ocazie, Preasfinția Sa a oficiat Sfânta Liturghie, informează site-ul oficial al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.
Din sobor au făcut parte preoții Daniel Florin Enașcu, Florin Ionescu, Laurențiu Mititelu, Nicușor Silviu Dascălu și Marius Gabriel Purcărea.
În cadrul Sfintei Liturghii Preasfinția Sa a hirotonit diacon pe Ion Costache, acesta urmând să fie preot în parohia Misleanu din Protopopiatul Slobozia.
În cuvântul rostit, Preasfinția Sa a explicat credincioșilor textul biblic citit în cadrul Sfintei Liturghii în care sunt consemnate minunea petrecută pe apele învolburate ale Mării Galileii și potolirea furtunii.
De asemenea, ierarhul a amintit celor prezenți și despre sfințirea bisericii schitului Sfântul Mare Mucenic Gheorghe – Amara, Paraclis Episcopal. Evenimententele legate de sfințirea bisericii vor avea loc în perioada 22-23 august 2016.
La final, Episcopul Sloboziei și Călărașilor a binecuvântat credincioșii prezenți.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 3141, Ultimul acces: 2020-02-22 04:34:20

»  Sfânta Liturghie la Catedrala Episcopală din Slobozia (2016-08-15)

 Închide 

Sfânta Liturghie la Catedrala Episcopală din Slobozia

[2016-08-15]
de Andrei Pau

catedrala episcopal slobozia 4
Preasfințitul Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, a participat duminică, 14 august 2016, la Sfânta Liturghie oficiată la Catedrala Episcopal㠄Înălțarea Domnului” din Slobozia, informează site-ul oficial al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.
În cuvântul de învățătură, Preasfinția Sa a vorbit credincioșilor despre minunea înmulțirii celor cinci pâini și doi pești de către Mântuitorul Iisus Hristos.
La sfârșitul slujbei ierarhul a îndemnat credincioșii prezenți la Sfânta Liturghie să se pregătească duhovnicește pentru praznicul Adormirii Maicii Domnului.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 3045, Ultimul acces: 2020-02-22 04:34:20

»  Denia Canonului cel Mare la Slobozia (2016-04-15)

 Închide 

Denia Canonului cel Mare la Slobozia

[2016-04-15]
de Iulian Dumitrascu

img_0617
Preasfințitul Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, a săvârșit miercuri, 13 aprilie 2016, slujba Deniei – Canonul cel Mare al Sfântului Andrei Criteanul la Catedrala Înălțarea Domnului din Slobozia, informează site-ul oficial al Eparhiei.
Ierarhul a ținut cuvânt de învățătură despre Sfântul și Marele Post, despre Canonul cel Mare și despre ajutorul pe care această rugăciune a Sfântului Andrei Criteanul ni-l dă în urcușul duhovnicesc al acestui post. De asemenea, a vorbit despre viața Sfintei Maria Egipteanca, despre puterea harului dumnezeiesc de a-i vindeca pe păcătoșii care se căiesc și a binecuvântat perioada scurtă rămasă pentru folosul duhovnicesc al fiecărui credincios.
La final, Preasfinția Sa a binecuvântat credincioșii prezenți.

Sursa: www.Culte.ro


Contor Accesări: 3238, Ultimul acces: 2020-02-22 04:34:20


Setul de evenimente 2 -
Nr. vizualizări:7327
Data ultimei vizualizări:2020-02-22 12:02:58
Data actualizare:2006-07-06 10:35:38
Data încărcării:2006-07-06 10:35:38
Nr. Mesaje:2
Întrebare:
(2014-11-16)
Doamne ajuta!!!
Am o intrebare ptr preotul caderalei INALTAREA DOMNULUI : Pe 15 august 2015 se poate face cununie religioasa?
@yahoo.ro
Urare:
(2008-06-04)
Trebui sa ne mandrim ca avem si noi o catedrala in oras si cu atat mai mult sa fim bucurosi ca este prima catredala construita si finalizata dupa 1989.
@yahoo.com
Nr. Fotografii:6
Fotografi:flori: 3, internet: 2, Basilica.ro: 1

Clic pe fotografii pentru a le vedea in format mărit!

Data: 2008-06-01
Aparat: digital
Contor: 137

Vedere de ansamblu
Foto: flori

Data: 2006-06-27
Aparat: telefon
Contor: 79

Vedere din față
Foto: flori

Data: 2014-06-30
Contor: 46

Vedere din față
Foto: Basilica.ro

Data: 2008-06-05
Contor: 86

Vedere din spate
Foto: internet

Data: 2007-09-28
Contor: 65

Vedere din spate
Foto: internet

Data: 2008-06-05
Aparat: digital
Contor: 70

Fațada
Foto: flori