Un altfel de testament. Teodora Stamate a fost inmormantata la Manastirea Paltin-Petru Voda, conform dorintei sale - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2020 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Un altfel de testament. Teodora Stamate a fost înmormântată la Mănăstirea Paltin-Petru Vodă, conform dorinței sale

[2019-10-04]
de Mihail Mere-Albe

Teodora, fiica preotului băcăuan Florin Stamate, a fost înmormântată joi în cimitirul mănăstirii de maici Paltin Petru Vodă, conform ultimei sale dorințe.
În ultimii doi ani, tânăra s-a luptat cu o formă rară de cancer osos (Sarcom Ewing). Alături de suferința ei au fost numeroși oameni care au sprijinit financiar deplasările în străinătate pentru căutarea unui remediu.
După un șir lung de lupte, Teodora a trecut la Domnul duminică, 29 septembrie 2019.
„A plecat după ce ne-a pregătit pe fiecare dintre noi pentru acest moment. Cu doar câteva zile în urmă a împărțit toate lucrurile ei fiecărui frățior în parte, apoi ne-a spus că dorința ei este să fie înmormântată în cimitirul mănăstirii de maici Paltin Petru Vod㠖 Neamț, acolo unde de câțiva ani mergea în vacanță și petrecea clipe înălțătoare alături de maici”, a spus tatăl fetei într-o postare pe Facebook.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 217, Ultimul acces: 2020-05-30 07:49:53