Patru cadre medicale din Ocnita au fost distinse cu „Crucea Balteana” - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Patru cadre medicale din Ocnița au fost distinse cu „Crucea Bălțeană”

[2021-07-10]
de Sorin Ionițe

Episcopul Antonie de Bălți a vizitat joi Spitalul Raional Ocnița, unde a înmânat cadrelor medicale patru distincții „Crucea Bălțean㔠.
Distincțiile au fost acordate de Episcopia de Bălți în contextul Zilei lucrătorului medical și a farmacistului, care este serbată în a treia duminică din iunie, informează Biroul de presă al eparhiei.
PS Antonie a mulțumit cadrelor medicale pentru jertfa lor și dragostea arătată semenilor care trec pragul spitalului pentru a solicita ajutor medical, menționând sacrificiul făcut de medici în timpul pandemiei.
Ierarhul a spus că slujitorii Episcopiei de Bălți, în toată perioada de pandemie, au încercat să fie aproape de medici, făcând vizite la spitale și înălțând rugăciuni pentru sănătatea tuturor lucrătorilor medicali și a pacienților.
”Este plăcut când cineva observă munca medicilor
Domnul director Damian Guțu, unul dintre medicii decorați, a mulțumit pentru distincții, menționând „că este plăcut când cineva observă munca medicilor și aduce mulțumiri”.
Directorul a mai spus că medicii de la IMSP Spitalul Raional Ocnița în timpul pandemiei și-au făcut cu cinste datoria, „acordând ajutor medical fiecărui pacient care s-a adresat după ajutor”.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 43, Ultimul acces: 2021-07-25 11:42:19