Regele Mihai a primit traditionalul „La multi ani” din partea Bisericii Adventiste Savarsin - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Regele Mihai a primit traditionalul „La multi ani” din partea Bisericii Adventiste Savarsin

[2008-01-04]
Biserica Adventista de Ziua a Saptea din Savarsin numara 50 de credinciosi si se afla in vecinatatea imediata a Castelului Regal din localitate. Tot aici biserica detine un centru de instruire si agrement care anul acesta va fi finalizat si inaugurat. Un grup de tinere familii din alte judete, aflate aici la initiativa departamentului „Viata de Familie”, condus de pastorul Teofil Branzan, impreuna cu credinciosi locali, au fost primiti de familia regala in salonul Castelului Regal de la Savarsin unde au cantat cantece legate de nasterea Domnului Isus si traditionalul „La multi ani” fiind aplaudati la final de regina Ana.
Pastorul bisericii adventiste din localitate, Lucian Mercea, a oferit Regelui Mihai o carte istorica numita „Tragedia veacurilor”, iar Reginei Ana o carte de suflet numita „Hristos, Lumina Lumii”.
Evenimentul a fost preluat de mai multe posturi de televiziune(TVR1, PROTV etc) de asemenea si de presa scrisa.
De fata a fost si presedintele PNL Arad, viceprimarul Aradului Tiberiu Dekany, care confirma curtenia PNL pentru Principele Radu ca viitor posibil candidat la alegerile prezidentiale din 2009.
Lucian Mercea, pastor asistent, Conferinta Banat

Autor : Lucian Mercea .

Sursa: www.InterCer.ro


Contor Accesări: 977, Ultimul acces: 2021-06-10 05:34:23